Juhlapalvelu

Bravo Plaza tarjoaa puitteet unohtumattoman arki- tai juhlatilaisuuden järjestämiseen niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Puitteet soveltuvat parhaiten 20-150 henkilön erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.Suunnitellaan yhdessä juhliinne sopiva kokonaisuus sisältäen tarjoilut, tilojen somistuksen, äänet ja valot, sekä haluttaessa ohjelmapalvelut. Muunneltavat ja tunnelmalliset tilamme luovat lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen.Valittavanasi on valmiita menu- ja buffetkokonaisuuksia.

Voit myös koota vaihtoehdoistamme mieleisimmät tai voimme toteuttaa juuri sellaisen ruokatarjoilun kuin sinä juuri haluat. Tutustu valmiisiin menuehdotuksiimme:

Pyydä tarjous

Kysy tarjous juhla- tai Catering palveluistamme. Tarjouspyynnön teet helposti lomakkeella. Voit myös soittaa tai laittaa meille kyselyn palveluistamme sähköspotilla.

Pyydä tarjous

Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevalle lomakkeella ja otamme sinuun pian yhyettä sopivan palvelun löytämiseksi. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua tilaukseen.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
Varausehdot
Kun varausmaksu on maksettuna, varaus on molempia osapuolia sitova. Siihen asti muutokset ovat mahdollisia.
Peruutusehdot
2 kk ennen tilaisuutta ilman lisäveloitusta
1 kk ennen tilaisuutta 50% arvioidusta laskusta
2 vko ennen tilaisuutta täysi veloitus.